Meer resultaten voor vakantiehuis serooskerke

vakantiehuis serooskerke
Stee aan Zee voor u het weet verblijft u ook steeds aan zee.
Nergens anders in Nederland vindt u de perfecte combinatie van zee, strand, duinen, bossen, polders, historische dorpen en steden, en water, heel veel water. Omsloten door de Noordzee, de Westerschelde, en het Veerse Meer ligt het prachtige Walcheren met zeer centraal erop gelegen Serooskerke.
Vakantiehuis in Serooskerke huren heerlijkehuisjes.nl.
Vakantiehuis ZE664: Gerenoveerde woonboerderij voor 5 personen in Sero. Serooskerke Zeeland Nederland. Vakantiehuis ZE489: Knus 4-persoons vakantiechalet in Serooskerke op k. Serooskerke Zeeland Nederland. Vakantiehuis ZE353: Luxe 4-persoons vakantiechalet in Serooskerke op k. Serooskerke Zeeland Nederland. Vakantiehuis ZE355: Luxe 6-persoons vakantiechalet in Serooskerke aang.
Vakantiehuis in Serooskerke, Zeeland, Nederland huren? Micazu.nl.
Het nieuwe paviljoen op breedzand strand Haven van Veere In Zeeland op het zonnige Walcheren ligt, vlak naast het pittoreske plaatsje Serooskerke, het chalet park Olmenduin waar chalet klaproos 1 te vinden is. Vakantiehuis Nederland, Zeeland, Serooskerke chalet Klaproos 1-4.
Vakantiehuis in Serooskerke Walcheren huren Belvilla vakantiehuizen.
Op zoek naar een vakantiehuis in Serooskerke Walcheren? Dan ben je bij Belvilla bij het juiste adres! Wij bezorgen je een onvergetelijke vakantie in Serooskerke Walcheren. Bekijk het onderstaande aanbod van vakantiehuizen in Serooskerke Walcheren of huur een vakantiehuis op één van onze andere bestemmingen.
SEROOSKERKE SKE-1164 15 personen Zeeland Nederland GROEPEN.NL.
Geniet van alle ruimte en de heerlijke terrassen. Dit vakantiehuis bestaat uit een Zeeuwse schuur waarin twee vakantiewoningen gebouwd zijn. De grote kamer heeft een open landkeuken. Het geheel staat op 15, hectare grond en je hebt genoeg parkeerruimte. Er zijn speelveldjes, meerdere terrassen en een veranda. Verder zijn er 3 douches, 5 toiletten, 1 driepersoons kamer 2 tweepersoonskamers en 4 tweepersoonskamers. In elk huis staat ook nog een extra kinderledikant. In het tweede huis is een kleine zitkamer en een eenvoudige keuken. Ontdek samen de natuur in Walcheren. Walcheren wordt de tuin van Nederland genoemd. Dit kan men ontdekken door te fietsen, te wandelen, te surfen of zeilen, museumbezoek, stadsbezoek, een dorpentocht, cultuurevenementen bezoeken, kerkbezoek, Neeltje Jans, strand, duinen, bos, restaurants enz, enz. Dit alles is hier in overvloed. Overal zijn wandel en fietspaden, er zijn surf en zeilscholen en indrukwekkende musea. Middelburg, Veere, Domburg zijn een bezoek waard. Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Serooskerke Walcheren.
Serooskerke Al de vakantiehuizen en vakantiewoningen van Serooskerke Zeeland.
Vakantiewoning De Boshoorn te huur mooie 4-persoons vakantiehuis bij mini-camping De Boshoorn. De vakantiewoning is gebouwd in 2006 en is gelegen in een binnenweg tussen de dorpen Serooskerke, Vrouwenpolder en Oostkapelle. De woning is voorzien van een luxe badkamer wastafel met ombouw.,
Serooskerke 2018 met Foto's: Top 20 Vakantiehuizen Serooskerke, Vakantiewoningen Appartementen Airbnb Serooskerke, Zeeland, Nederland: vakantiehuis serooskerke.
Sfeervolle chalet in Serooskerke, Walcheren. Vakantie bij 17. Geheel chalet 4 bedden. Vakantie bij 17. 4p Gerestaureerde authentieke dorpswoning. Gehele woning 3 bedden. 4p Gerestaureerde authentieke dorpswoning. AppartementZeeland, 10 min. Geheel appartement 2 bedden. AppartementZeeland, 10 min. Plantlust" omgeven door groen en dicht bij strand. Vakantiehuis 4 bedden.

Contacteer ons