Meer resultaten voor gemeente middelburg

gemeente middelburg
Contactformulier Gemeente Middelburg.
fax 0118 62 37 17. Maandag tot en met vrijdag.: 08.30 16.30 uur. 08.30 20.00 uur doorlopend. Gesloten op 31 december en 1 januari. Contactgegevens en openingstijden. Porthos voor welzijn, zorg en opgroeien. Orionis voor werk en inkomen. Privacyverklaring gemeente Middelburg.
Middelburg Gezondverzekerd.nl.
De gemeente Middelburg biedt samen met zorgverzekeraar CZ een collectieve zorgverzekering aan voor haar inwoners met een laag inkomen. Deze dekking is uitgebreid met extra vergoedingen voor kosten zoals bijvoorbeeld brillen, fysiotherapie of de tandarts. De verzekeraar geeft hierbij korting en de gemeente betaalt een deel van de premie.
Convenant Belastingdienst Gemeente Middelburg.
Convenant Belastingdienst Gemeente Middelburg. Programma's' en formulieren. Brochures en publicaties. Convenant Belastingdienst Gemeente Middelburg. Convenant Belastingdienst Gemeente Middelburg pdf 977kB. Lees voor: Convenant Belastingdienst Gemeente Middelburg het pdf-bestand verschijnt in een nieuw venster. Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader.
Bezoekadres en openingstijden Gemeente Middelburg.
fax 0118 62 37 17. Maandag tot en met vrijdag.: 08.30 16.30 uur. 08.30 20.00 uur doorlopend. Gesloten op 31 december en 1 januari. Contactgegevens en openingstijden. Porthos voor welzijn, zorg en opgroeien. Orionis voor werk en inkomen. Privacyverklaring gemeente Middelburg.
Hollandse Markten: Markt / Markten in Gemeente Middelburg: 2018/2019: Gemeentelijke markten.
De gemeente Middelburg ligt in de provincie Zeeland en telt vier markten. Middelburg De Markt. Voor meer informatie over de Markt in Middelburg. 0118 67 53 07. De markten van de gemeente Middelburg zijn in beheer van de gemeente Middelburg.
Gemeente Middelburg welzijnmiddelburg.nl.
Met de gemeente Middelburg komt iedereen in aanraking. Ophalen van je paspoort, vergunningen regelen voor een festival en sporten in de wijk zijn allemaal zaken waarvoor je kunt aankloppen bij de gemeente. De gemeente Middelburg waardeert de inzet van vrijwilligers in de gemeente!
Gemeente Middelburg.
Wat is DigiD? Bij Gemeente Middelburg kunt u inloggen met uw DigiD. Voortaan kunt u met DigiD naar steeds meer overheidsinstellingen op internet. Voordat u gebruik kunt maken van deze dienst moet u zich via DigiD aanmelden bij de gemeente.
Gemeente Middelburg Leden Klimaatverbond.
Zij werken samen met andere lokale overheden aan een krachtig en lokaal energie en klimaatbeleid, dat bestand is tegen externe beleidswijzigingen. Gemeente Middelburg neemt deel aan de volgende projecten.: Lokale Energie Etalage. Benieuwd naar de energie en monitoringsgegevens van uw gemeente?
Zonneplan Zonnepanelen Middelburg.
Het provinciale gemiddelde ligt op 646%, en dit betekent dat er nog werk te verrichten is aangezien het doel van de gemeente Middelburg is om in 2050 energieneutraal te zijn. Zonneplan wil samen met de inwoners naar een duurzaam gemeente Middelburg, doet u ook mee?
Contactgegevens en openingstijden Gemeente Middelburg.
Vrijdag: 8.30-16.30 uur. Gedurende deze tijden is het stadskantoor ook telefonisch bereikbaar. Op donderdag zijn de balies voor burgerzakenproducten vanaf 8.30 uur onafgebroken open tot 20.00 uur. Bij de publieksbalie van gemeente Middelburg kunt u, zonder afspraak, terecht voor gemeentelijke producten en diensten.
Hondenbelasting Middelburg 2016 Hondenbelasting.
Wanneer uw hond is overleden, een ander baasje heeft gekregen of u verhuist bent dient u de hond af te melden Dit doet u d.m.v. het digitale formulier Aanvraag teruggave hondenbelasting, is te vinden op de website van de gemeente Middelburg.

Contacteer ons