Meer resultaten voor gemeente roosendaal adres

gemeente roosendaal adres
Wmo-Voorzieningen Wegwijs Roosendaal.
Belt u na 1300? Dan kunt u een bericht achterlaten en bellen we u terug. Wegwijs in uw buurt. Overzicht spreekuren op locaties in de wijken. Binnen Wegwijs Roosendaal werkt de gemeente Roosendaal samen met MEE West-Brabant en WijZijn Roosendaal.
Wegwijs Roosendaal.
Belt u na 1300? Dan kunt u een bericht achterlaten en bellen we u terug. Wegwijs in uw buurt. Overzicht spreekuren op locaties in de wijken. Binnen Wegwijs Roosendaal werkt de gemeente Roosendaal samen met MEE West-Brabant en WijZijn Roosendaal.
Verhuizing doorgeven Gemeente Roosendaal.
Home / Verhuizen. Komt u nieuw in de gemeente Roosendaal wonen of verhuist u binnen Roosendaal? Geef uw verhuizing uiterlijk 5 dagen na uw verhuisdatum door aan de gemeente. Direct regelen met DigiD. Wat u moet weten. Wat u moet weten. Geef uw verhuizing 4 weken voor en niet later dan 5 dagen na uw verhuizing aan ons door. De datum van de adreswijziging is dan de aangegeven verhuisdatum. Bent u te laat met de verhuisaangifte dan is de datum van adreswijziging de datum waarop uw aangifte is ontvangen. De persoonsgegevens die de gemeente van u heeft, worden gebruikt door ruim 600 overheidsorganisaties. Van de Belastingdienst tot de leerplichtambtenaar. Het is daarom belangrijk dat uw gegevens kloppen. Uw oude gemeente krijgt automatisch het nieuwe adres door.
Gemeentehuis Roosendaal Gemeente Roosendaal.
Gemeentehuis van Roosendaal. U vindt onderstaand de adres gegevens van het gemeentehuis Roosendaal. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres en meer bruikbare informatie zoals het aanvragen van een paspoort, rijbewijs of id-kaart, de website met openingstijden van de gemeente en het aanvragen van vergunningen.
Afval Gemeente Roosendaal.
Adres milieustraat, spelregels, kosten en welke afvalsoorten gratis zijn. Grofvuil laten ophalen. Grofvuil kunt u op afspraak aan huis laten ophalen. Ja/nee of nee/nee sticker. Als u minder ongeadresseerde post wilt ontvangen, dan kunt u de ja/nee of nee/nee sticker ophalen. Kerstboom inleveren: 13 januari. Alles over de kerstbomeninzameling, inzamellocaties en prijsvraag. Kosten voor het inzamelen en verwerken van afval. Met de Saverpas kunt u gebruik maken van verschillende diensten van Saver. Maandag t/m woensdag. 0800: 1200: zonder afspraak. 1200: 1600: met afspraak. 0800: 1930: met zonder afspraak. 0800: 1200: zonder afspraak. 4701 NK Roosendaal.
Telefoonnummer gemeente Roosendaal Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
De gemeente Roosendaal is ontstaan op 1 januari 1997 door samenvoeging van de gemeenten Roosendaal en Nispen en Wouw. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Roosendaal, die ook te vinden zijn in de rubriek telefoonnummer gemeente!
Openingstijden en contact Gemeente Roosendaal.
U kunt de gemeente Roosendaal bezoeken op meerdere locaties: het Stadskantoor, WegWijs Roosendaal en het Werkplein. Stadskantoor: bezoeken balie publiekszaken. U kunt met of zonder afspraak langskomen op het stadskantoor. Met een afspraak verkort u uw wachttijd. 12.00 uur 16.00 uur.
Gemeente Roosendaal.
Geschiedenis van Roosendaal. De geschiedenis van de gemeente Roosendaal en de verschillende wijken. Roosendaal in cijfers. Cijfers over onder andere bevolking, wonen en economie. In de gemeentegids kunt u alles vinden over organisaties, instellingen en het bestuur van de gemeente Roosendaal.

Contacteer ons