Meer resultaten voor inschrijven gemeente schiedam

inschrijven gemeente schiedam
Havenbedrijf Rotterdam en gemeente Schiedam werken samen Maritiem Nieuws.nl.
zoom Ondertekening samenwerking HBR en Gemeente Schiedam. Foto Ries van Wendel de Joode/HBR. Het Havenbedrijf Rotterdam en de gemeente Schiedam gaan samenwerken aan een duurzame en op de toekomst toegeruste Schiedamse zeehaven met een sterk maritiem cluster en een gezonde leefomgeving.
Gemeente Schiedam.
Besluit van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Schiedam houdende Integrale uitvoeringsnotitie Handhaving 2017 gemeente Schiedam. Besluit van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Schiedam houdende regels omtrent subsidie Subsidieregeling peuteropvanggroepen met voorschoolse educatie gemeente Schiedam 2018.
Inschrijving geopend voor huurrechten drie stations Schiedam TankPro.nl.
Inschrijven op meerdere tankstations. De huurrechten van de locaties worden door de gemeente Schiedam gegund aan de partij die bij de inschrijving de hoogste bieding uitbrengt op een eenmalige entrance fee. Deze is verschuldigd naast de jaarlijkse huurprijs van 20 euro per vierkante meter en een retributie van 0012, euro per liter.
Webapplicatie geeft gemeente Schiedam grip op leegstand.
Gemeente Schiedam heeft te kampen met een bovengemiddeld hoge leegstand. Omdat de aanblik van al die lege winkelpanden de binnenstad natuurlijk niet aantrekkelijker maakt, werkt de gemeente er hard aan om deze leegstand tegen te gaan. De gemeente is voornemens een leegstandsverordening in te voeren.
Verhuisbericht doorgeven gemeente Schiedam.
Vertel je vrienden. Verhuizing doorgeven aan de gemeente? Een verhuisbericht kan persoonlijk of schriftelijk worden doorgegeven aan de gemeente Schiedam. De adresgegevens van de verhuizing worden aangepast in de gemeentelijke basisadministratie persoonsgegevens GBA. Een verhuizing binnen dezelfde gemeente kun je soms ook digitaal doorgeven.
Welkom in Schiedam Gemeente Schiedam.
De vier grote doeken die Schiedamse statushouders tijdens de Vredesweek hebben gemaakt, zijn tot en met 6 maart te. Schiedammers maken geluk. Havenbedrijf Rotterdam en gemeente Schiedam verstevigen samenwerking. 24 maart 2018: Landelijke Opschoondag. Beelden van vrede reizen door Schiedam.
Verhuiskaartjes Verhuisdozen Boedelopslag Huis Verhuiskaartjes Verhuisdozen Self en bestellen. en storage Tuin inpakmateriaal. Miniopslag. Inrichting en tuinaanleg.

Contacteer ons