Zoeken naar geleen gemeente

geleen gemeente
Sittard-Geleen lokaal nieuws uit je gemeente.
8 juli 2018 1111.: Drie minderjarige jongens uit Zuid-Limburg zijn aangehouden vanwege de bommelding bij het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Nóg een leuke vakantie kick-off: GlanaMundo Wereldfestival Geleen. 8 juli 2018 1000.: Op zondag 8 juli vindt in het centrum van Geleen de tweede editie plaats van het Glanamundo Wereldfestival.
Gemeente Sittard-Geleen Startpagina Facebook.
Meer informatie leest u op onze website. Reconstructie Oranjelaan, Peschstraat, Stationstraat en Stationsplein, Geleen Gemeente Sittard-Geleen. De Oranjelaan, Peschstraat, Stationstraat en Stationsplein in Geleen worden in 2018 opnieuw ingericht. Daarbij wordt ook de wateroverlastproblematiek bij het kruispunt met de Peschstraat aangepakt.
Inwoners Gemeente Sittard-Geleen.
Iets melden bij de gemeente. Uittreksel Burgerlijke Stand aanvragen. Bestemmingsplan Kleesj naar gemeenteraad Accordion ingeklapt. Persbericht Sittard-Geleen, 9 juli 2018 De realisatie van een grand-hotel in het voormalige Bisschoppelijk College in Sittard is een flinke stap dichterbij gekomen, nu het college van BW van Sittard-Geleen de definitieve bestemmingspla. Vindt u taal leuk en helpt u graag mensen? Dan is taalvrijwilliger misschien iets voor u. In juli zijn er informatiebijeenkomsten over de Zomercursus Taalvrijwilliger. Meld u vrijblijvend aan voor meer informatie. Burgemeester voornemens gemeenschapsgebouw Merpati te sluiten Accordion ingeklapt. Persbericht I Sittard-Geleen, 2 juli 2018 Burgemeester Sjraar Cox heeft vandaag de eigenaar van het gemeenschapsgebouw Merpati te Geleen geïnformeerd over zijn voornemen om het gebouw te sluiten voor een periode van 12 maanden op basis v.
Gemeente Sittard-Geleen Openingstijden Gemeente Sittard-Geleen Hub Dassenplein.
Kentekenloket Kruisweide 3. Gemeente Schinnen Scalahof 1. Bekijk alle Gemeente Sittard-Geleen vestigingen. Inloggen voor bedrijven. Inloggen Wachtwoord vergeten. Gemeente Sittard-Geleen Hub Dassenplein. Openingstijden Gemeente Sittard-Geleen Hub Dassenplein 1 in Sittard. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie.

Contacteer ons