Zoeken naar contek

contek
Diensten Advies en tekenbureau Contek Serooskerke Zeeland.
In deze eerste stap worden uw wensen visueel gemaakt in een tekening: een ruwe voorlopige vorm van het bouwplan. Contek vertaalt uw idee├źn zo goed mogelijk in een ontwerp dat past binnen het bestemmingsplan, de redelijke eisen van welstand en het bouwbesluit BB2012.
Home Van der Sanden Contek.
Bij Van der Sanden Contek staan kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel. Door een goede afstemming en afspraken die worden nagekomen, vind je in Van der Sanden Contek een betrouwbare partner. Ook onder tijdsdruk levert Van der Sanden Contek de kwaliteit die je van ons gewend bent.
Projecten Advies tekenbureau Contek Serooskerke Zeeland.
We werken zelfstandig en onafhankelijk vanuit een nieuw pand in Serooskerke. Contek Serooskerke is werkzaam voor diverse aannemers en maakt constructieberekeningen voor collega-architecten en tekenbureaus. Daarnaast richt Contek zich op verbouw en nieuwbouw voor architecten, particulieren, horeca, bedrijven, winkels, instellingen en scholen in heel Zeeland.
Contek Serooskerke VOF in Serooskerke Walcheren De Telefoongids.
Onze bedrijvengroep richt zich op verbouw en nieuwbouw voor architecten, particulieren, horeca, bedrijven, winkels, instellingen en scholen. We zijn multidisciplinair en hebben ruime ervaring om te werken voor bovenstaande doelgroepen. Contek advies en tekenburo is inmiddels een begrip in Zeeland.
Home Bouwkundig tekenbureau Contek Serooskerke Zeeland.
Voor het aanvragen van een omgevingsvergunning zijn diverse tekeningen vereist. Contek werkt uw wensen bouwkundig uit van schetsontwerp tot uitvoeringsontwerp. Contek Serooskerke verzorgt bouwfysische en bouwbesluitberekeningen gebaseerd op het Bouwbesluit BB2012 en de NEN. Tot de mogelijkheden behoort ook de detachering van onze medewerkers.
Contact Bouwkundig tekenbureau Contek Serooskerke Zeeland.
Telefonisch bereikbaar tot 2100: uur. Neem contact op met Contek Serooskerke. Bouwkundig advies en tekenbureau in Zeeland. Wilt u meer informatie over de diensten van advies en tekenbureau Contek Serooskerke? Bel 0118-594195 of stuur een bericht via het contactformulier op deze pagina.

Contacteer ons