Meer resultaten voor schouwen

schouwen
schouwen WikiWoordenboek.
Engels: inspect en, look en, look at en, regard en, view en, watch en. Spaans: inspeccionar es, mirar es. Het woord schouwen staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd schouwen herkend door.
Synoniemen van schouwen; ander woord voor schouwen synoniemen.net.
zien, aanschouwen, beschouwen, schouwen, opnemen, doorsnuffelen, doorkruipen, doorwroeten, doorgronden. ZIEN, AAN SCHOUWEN, BE SCHOUWEN, SCHOUWEN, OPNEMEN, DOORSNUFFELEN, DOORKRUIPEN, DOORWROETEN, DOORGRONDEN. bron: Gerbrand Bruining Nederduitsche synonymen 1836, band 1, bladzijde 247. De spelling in deze bronnen kan afwijken van de tegenwoordig geldende.
Cookies op pzc.nl pzc.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Schouwen.
Hangende Bio-Ethanol haarden. Bio-Ethanol haarden met schouw. Vrijstaande Bio-Ethanol haarden. Hangende Bio-Ethanol haarden. Bio-Ethanol haarden met schouw. Alle Bio-Ethanol haarden. Vrijstaande Bio-Ethanol haarden. Hangende Bio-Ethanol haarden. Bio-Ethanol haarden met schouw. Vrijstaande Bio-Ethanol haarden. Hangende Bio-Ethanol haarden. Bio-Ethanol haarden met schouw.
Schouw plateau. 1200m2_1. 1200m2_1.
Eerder bekeken door jou. Schouwen met plateau. HAVÉ Verwarming is de specialist van Nederland op het gebied van schouwen. wij leveren onze maatwerkschouwen door het hele land en daarbuiten aan onze dealers die bij u de betreffende schouw komen plaatsen.
werkwoord schouwen vervoegen.
wij zullen geschouwd hebben. jullie zullen geschouwd hebben. zij zullen geschouwd hebben. Onvoltooid verleden toekomende tijd ovtt. ik zou schouwen. jij zou schouwen. hij zou schouwen. wij zouden schouwen. jullie zouden schouwen. zij zouden schouwen. Voltooid verleden toekomende tijd vvtt.
Gemeente Schouwen-Duiveland.
Op 6 februari organiseerden het Erfgoedplatform Schouwen-Duiveland en gemeente Schouwen-Duiveland een gezamenlijke informatieavond in de Burgerzaal. De avond was een succes. Ruim honderd eigenaren van monumentenpanden lieten zich vertellen hoe zij hun monument duurzamer kunnen maken. Contact met de gemeente.
Schouwen 9 definities Encyclo.
De Marne Schouwen is een gehucht in de gemeente De Marne in het noorden van de Nederlandse provincie Groningen. Het ligt aan de weg van Roodehaan naar Schouwerzijl en bestaat uit een tweetal boerderijen op een wierde aan de noordoever van het Reitdiep in de ingedijkte Schouwsterpolder.
Schouwen Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Schouwen of met Schouwen in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Schouwen inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Schouwen en verwijzingen daarnaartoe.

Contacteer ons