Resultaten voor oostkapelle

oostkapelle
Protestantse Gemeente Oostkapelle Pgoostkapelle.nl.
Zondag 11 september. In de Zionskerk is er een dienst met ds. Beukenhorst uit Oostkapelle. In de Dorpskerk is er een Taizeviering ook met ds. Via de website van KerkOmroep is het mogelijk om rechtstreeks, of nadien de kerkdienst te beluisteren.
Restaurants in Oostkapelle Eet.nu.
De Piraat Strandpaviljoen. Nederlands Strand Duinweg, 4356 XZ, Oostkapelle, Nederland. 72, op schaal 1 10 9 recensies 1 fan. Nederlands Strand Oostkapelle 20, 4356 XZ, Oostkapelle, Nederland. 6 op schaal 1 10 9 recensies 2 fans. Alle Nederlandse restaurants in Oostkapelle.
Top 10 activiteiten in de buurt van Oostkapelle Beach.
Activiteiten in de omgeving van Oostkapelle Beach. Wat te doen in de buurt van Oostkapelle Beach. Duinweg, Oostkapelle, Nederland. Lees beoordelingen van Oostkapelle Beach. 3 van 3 dingen om te doen in Oostkapelle. Strand Oostkapelle 80, 4356 XZ Oostkapelle Nederland.
Home.
Kunstroute Oostkapelle data 2016. Vrijdag en Zaterdag. 2 en 3 September 2016. Van 10 tot 17.30. Zaterdag 18 Juni. Was ons Jubileum Feest. Hier vind U de Fotos van deze dag. View Full Site. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.
De Wentehoeve Geniet van Oostkapelle en omgeving!
Gelegen in het prachtige Oostkapelle. Geniet van de. Oostkapelle, een prima plek voor een rustig of actief verblijf. Weg van alle drukte kunt u genieten van een dagje strand, een wandeling of een mooie fietstocht door de natuurgebieden Oranjezon of de Manteling.
Hond los op het strand van Oostkapelle?
Tussen 15 september en 1 mei mogen honden naast het hierboven genoemde hondenstrand ook los op alle overige stranden van Domburg en Oostkapelle, waardoor je echt eindeloos lange strandwandelingen kunt maken. Leuk weetje; het strand van Oostkapelle behoort tot de breedste stranden van Nederland.
Lage Duintjes.
Strandpaviljoen Lage Duintjes staat het gehele jaar op het strand van Oostkapelle en is vanaf eind maart tot begin november dagelijks geopend. Klik hier voor de Webcam. Strand Oostkapelle 30 4356XZ Oostkapelle Zeeland NL T: 0118 583694 info@lageduintjes.nl. realisatie: Mecano.nl B.V.
Oostkapelle Wikipedia.
Oostkapelle dankt zijn naam aan een kapel die er in vroeger tijden moet hebben gestaan, samen met een andere kapel, die op de plaats van het huidige Westkapelle ligt. Doordat het een vestingplaats was, ontwikkelde Westkapelle zich tijdens de Middeleeuwen beter dan Oostkapelle.
Bezienswaardigheden Oostkapelle Wat te doen in Oostkapelle Zoover.
Wil je weten wat te doen in Oostkapelle? Hier vind je een overzicht van alle bezienswaardigheden in Oostkapelle Je kunt hier reviews vinden van 7 Appartementen, 11 Campings, 6 Hotels, 41 Vakantiehuizen, 2 Vakantieparken, 3 Bed and Breakfasts en 1 Villa in Oostkapelle.
Oostkapelle heeft opnieuw schoonste strand van Nederland Omroep Zeeland.
Oostkapelle heeft opnieuw schoonste strand van Nederland. Oostkapelle heeft, voor het tweede jaar op rij, het Schoonste Strand van Nederland. Het strand van Oostkapelle scoort in de verkiezing bij zowel de ANWB-inspecteurs als bij het Nederlandse publiek het beste van alle stranden aan de Nederlandse kust.
Terra Maris, Museum voor natuur en landschap te Oostkapelle Terra Maris.
In het museum zijn ze ook al vaker geweest maar genieten iedere keer opnieuw. Vooral omdat er iedere keer weer een ander thema is. Zoals deze keer Laat maar waaienwind, en duurzaam. 4356 ND Oostkapelle. 4356 ND Oostkapelle. T 0118 582620.

Contacteer ons