Op zoek naar kringloopwinkel?

kringloopwinkel
Kringloop-Info.nl Kringloopadressen in heel Nederland!
Scroll door de lijst en bekijk all details van de kringloopwinkels. Hoe groter de afstand die u invult, hoe meer kringloopwinkels u in de lijst te zien krijgt. U kunt via de Kringloopkaart van Nederland doorklikken ook een handige routebeschrijving naar de kringloopwinkel van uw keuze raadplegen.
Kringloopwinkels in Zuid-Holland.
Kringloopwinkel t Hoekie. Kringloop De Oude Bakkerij. Woord en Daad Waddinxveen. Terre des Hommes Alphen aan den R. Alphen aan den Rijn. Woord en Daad Noordeloos. Het huis van Tante Trees. Meld je aan op onze nieuwsbrief. Copyright AlleKringloopwinkels.nl, 2018.
Kringloopwinkel.nl, de Nationale inzamelingswebsite Home.
Speelgoed Inboedel Wij halen op wanneer het u uitkomt! Kleding Huisraad Tweede leven Witgoed Bruingoed Keukengerei. In uw regio Ontruimingen na overlijden Bedrijfsontruimingen Gereedschap. Sponsoring Acties Fietsen Meubels Het goede doel Ophaalservice. Recycle Kringloop Sieraden Klimaat neutraal Door heel Nederland.
Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland BKN voor kringloopwinkels. Email. Facebook. Linkedin. Twitter.
Grote drukte door Het Succes van de Kringloopwinkel. Handvat Code Sociale Ondernemingen gepubliceerd. Stichting Kringloop Leerdam. De Kringloop Leerdam is gedreven door de gedachte om: Een duurzame bijdrage te leveren aan de verbetering van het milieu Daadkrachtige ondersteuning te bieden aan hulpbehoevenden in de regio Lees meer.
Noppes Kringloopwinkel Je blijft je verbazen!
Over Noppes Kringloopwinkel. De kringloopwinkels van Noppes bieden een ruim assortiment van meubels, kleding, schoenen, boeken, platen, cds, huishoudelijke artikelen, koelkasten, wasmachines, fornuizen, diepvriezers, afzuigkappen, video en audioapparatuur, tvs, speelgoed, computers. Nieuwsitem overname Kringloop Midden-Holland door Noppes Kringloopwinkel. Bekijk op Facebook.
Alles van Het succes van de kringloopwinkel kijk je op npo.nl.
Het succes van de kringloopwinkel. Terwijl de ene na de andere winkelketen failliet gaat, maakt één winkelketen een ongekende groei door: de kringloopwinkel. Deze documentaireserie laat zien dat de kringloop niet alleen qua spullen, maar ook qua mensen vol verborgen parels zit.
Kringloopwinkels, Fietsenstallingen Fietsenwinkels.
De laatste ontwikkelingen bij RataPlan. Grootste kringloopwinkel van Amsterdam gaat weer open op donderdag 15 maart. Studenten TU Delft vertellen: een kringloopwinkel met een vicieuze cirkel. Zomerse sferen bij kringloopwinkel RataPlan. Medewerkers en vrijwilligers zijn het kloppend hart van kringloopwinkel RataPlan.
Kringloopwinkel RataPlan Van Slingelandtstraat Amsterdam.
De kringloopwinkel aan de Van Slingelandtstraat in Amsterdam-West opereert sinds medio 2012 onder de vlag van Stichting RataPlan. De Van Slingelandtstraat ligt haaks op de Haarlemmerweg in Amsterdam waardoor de winkel goed bereikbaar is. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer.
Kringloopwinkels in Noord-Holland.
Alle steden en dorpen met één of meerdere winkels staan hieronder. Alle winkels in de provincie Noord-Holland kun je ook bekijken op de kaart. De openingstijden, het adres, het telefoonnummer en andere contactgegevens vind je per winkel. Druk op de naam van een stad of dorp om het overzicht van de kringloopwinkels te zien in deze plaats.
Alle kringloopwinkels in Nederland en België.
Zoek op naam van de winkel of op plaatsnaam. Je kan ook aangeven binnen welke straal je een winkel zoekt. Bijvoorbeeld alle kringloopwinkels binnen een straal van 10 kilometer van Amsterdam. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om spullen bij een kringloopwinkel te brengen.

Contacteer ons