Resultaten voor kringloopwinkel

kringloopwinkel
Kringloopwinkel Capelle Stichting Capelle Werkt.
Kringloopwinkel Goed voor Elkaar! Op 1 mei 2013 heeft in Capelle aan den IJssel een nieuwe kringloopwinkel haar deuren geopend. U bent nu dus in de gelegenheid om de vele schatten te ontdekken die kringloopwinkel Goed voor Elkaar in huis heeft.
Kringloopwinkel de Baanbreker Enkhuizen. Kringloopwinkel de Baanbreker Enkhuizen.
Kringloopwinkel t Zoldertje is een van de leer/werkbedrijven van de Baanbreker. De winkel biedt zowel de deelnemers als klanten een inspirerende omgeving. De benaming kringloopwinkel is eigenlijk te beperkt, naast het segment kringloopwinkelartikelen vinden hier ook de meubels uit de meubelwerkplaats en eigentijdse vintage artikelen hun plekje.
Kringloop-Info.nl Kringloopadressen in heel Nederland!
Scroll door de lijst en bekijk all details van de kringloopwinkels. Hoe groter de afstand die u invult, hoe meer kringloopwinkels u in de lijst te zien krijgt. U kunt via de Kringloopkaart van Nederland doorklikken ook een handige routebeschrijving naar de kringloopwinkel van uw keuze raadplegen.
Kringloopwinkel en repair café Gemeente Peel en Maas.
Kringloopwinkel en Repair Café. Kringloopwinkel en Repair café Kringloopwinkel. Kringloopwinkel Allerhande haalt herbruikbare en verkoopbare huisraad gratis aan huis op, zoals meubels, prullaria, kleding, elektrische apparatuur, gereedschap, boeken, speelgoed, bedden. Allerhande bepaalt of de goederen herbruikbaar en verkoopbaar zijn. Goederen die door Allerhande niet worden ingenomen, kunt u tegen betaling aanbieden bij het milieupark.
Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland BKN voor kringloopwinkels. Email. Facebook. Linkedin. Twitter.
Omgaan met grensoverschrijdend gedrag en agressie. Samenwerken in de Kringloopwinkel. Beroeps Begeleidende Leerweg BBL via ROC. Kringloop Retail Management cursus. Boon Schrijver trainingen. Praktijktraining Omgaan met psychische kwetsbaarheden. Nieuwe pop-up kinderformule bij Stichting Kringloop de ARM. Keurmerk Restore uitgereikt door wethouder Ede.
Afleveringen Het succes van de kringloopwinkel VPRO.
Maar de kringloopwinkel is niet alleen een commercieel succes: het is vooral het sociale succes dat zo bijzonder is aan de kringloopwinkel. Het is een plek waar mensen weer met elkaar praten, waar ze elkaars problemen helpen oplossen, waar nieuwe talenten ontdekt worden.
De Kringloopwinkel Dieverbrug.
De kringloopwinkel heeft een groot assortiment aan kleding, kinderkleding, dames en heren kleding, kostuums etc. De garantie bepalingen zijn net zoals met als onze andere artikelen, bij aankoop controleren of het past via onze pashokjes wij wassen alle kleding en zorgen ervoor dat het netjes in de winkel hangt, u kunt er vanuit gaan dat de kleding in goede staat verkeert.
Kringloopwinkel Heemskerk: De Groene Ezel.
Kringloopwinkel De Groene Ezel. Welkom bij De Groene Ezel, de leukste kringloopwinkel in de IJmond! Bij ons krijgen spullen een tweede leven. Van boeken tot meubels: u vindt het bij ons voor een zacht prijsje. De netto-opbrengst van onze winkel gaat volledig naar goede doelen over de hele wereld.
Opnieuw Co Zwijndrecht Opnieuw Co.
Bel ons 088 676 43 89. Opnieuw Co Rotterdam Koperstraat 31 prins Alexander nu open 7 dagen per week. Kringloopwarenhuizen in: Dordrecht Papendrecht Ridderkerk Zwijndrecht Barendrecht Rotterdam. Organisatie Opnieuw Co. Werken bij Opnieuw Co. Wat gebeurt er met uw euro?
Rd4-kringloopwinkel Heerlen In de Cramer 9, Heerlen.
Nieuws Kringloop Kringloopwinkel Heerlen Kringloopwinkel Kerkrade Kringloopwinkel Margraten Historie Rd4 kringloop Ik bied kringloop aan Kringloop en maatschappij Lopende acties Werken als vrijwilliger. Milieupark Brunssum Milieupark Heerlen Milieupark Kerkrade Milieupark Landgraaf Milieupark Margraten Milieupark Rijckholt Milieupark Vaals Milieupark Beatrixhaven Milieupark Randwyck Milieupark Valkenburg Milieupark Het Rondeel.
Kringloop Den Haag Verrassende producten. Goede doelen.

Contacteer ons